Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ : συνέχιση των κινητοποιήσεων


ΠΟΕ-ΟΤΑ : συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων έως και την Τρίτη αποφάσισε χτες το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΕ. Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής : Συνεχίζουμε τις καταλήψεις Δημαρχείων και Δημοτικών Κτιρίων. Ο κάθε σύλλογος εξειδικεύει ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται τα ποια κτίρια θα καταληφθούν. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 και ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, απέχουμε από κάθε εργασία, ιδιαίτερα αποκλείουμε την πρόσβαση στα Γραφεία Προσωπικού.

Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 συντονίζουμε, οργανώνουμε, περιφρουρούμε και μαζικοποιούμε τις καταλήψεις. Την ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, προκηρύσσει 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 11.30 το πρωί, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15). Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας.

Την προκήρυξη 4ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης. Συγκέντρωση συμπαράστασης στους τρεις συλληφθέντες συναδέλφους στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου).

Επαναφέρουμε το κάλεσμα στα Διοικητικά Συμβούλια των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. την πιο κρίσιμη στιγμή της διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αποδείξει εμπράκτως την στήριξή της στους υπό απόλυση εργαζόμενους παίρνοντας αποφάσεις αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών των Δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου