Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στην απεργία διαρκείας του διοικητικού προσωπικού της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης



Στηρίζουμε την απεργία διαρκείας των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ που συνεχίζουν για έκτη βδομάδα τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις χιλιάδων εργαζόμενων και το ρήμαγμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η κυβέρνηση με  συκοφαντίες, ψέματα, εκβιασμούς και απειλές για εισαγγελείς, κάνει ότι είναι δυνατό να σταματήσει τον αγώνα, αλλά δεν το έχει καταφέρει. Η συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να τελειώσει με τις απολύσεις  των διοικητικών υπαλλήλων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να ανοίξει το δρόμο για να χαρίσει ολόκληρα κομμάτια της λειτουργίας των ιδρυμάτων στους ιδιώτες φίλους της.
Με την οργάνωση της απεργιακής περιφρούρησης, με συγκρότηση απεργιακού ταμείου, συνεχίζουν και κερδίζουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη όλης της κοινωνίας. Σε μια σειρά από ιδρύματα οι Σύγκλητοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζόμενων και η πλειοψηφία των φοιτητικών συλλογών στέκεται στο πλευρό τους.
Οι συνάδελφοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποδεικνύουν για άλλη μια φορά όπως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ότι με απεργίες διαρκείας, μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικά και νικηφόρα τους αγώνες μας ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλη την κοινωνία που είναι στο πλευρό των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και την στήριξη μας στον αγώνα για να μην περάσουν οι απολύσεις και η διάλυση της δημόσια δωρεάν παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου