Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ του ΜΕΤΡΟ


Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του κέντρου ελέγχου στα Σεπόλια απο την Δευτέρα 7 Γενάρη ενάντια στις μειώσεις μισθών που φέρνει το ενιαίο μισθολόγιο. είναι μια μάχη που χρειάζεται να στηριχθεί απο όλους και να γενικευτεί σε όλες τις συγκοινωνίες και σε όλες τις ΔΕΚΟ. Το σωματείο εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ καλεί σε σύσκεψη εργαζόμενους, συνδικαλιστές καισωματεία την Πέμπτη 10 Γενάρη στις 3μμ στα Σεπόλια. Ας είμαστε όλοι εκίε για να ανοίξουμε την νέα χρονιά με την συνέχιση της σύγκρουσης με την κυβέρνηση των μνημονίων που ρημάζει τις ζωές μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σεπόλια 08/01/2013

Μπροστά στις νέες βάρβαρες περικοπές των αποδοχών μας και την γενικότερη επίθεση της μνημονικής κυβέρνησης ( φορολογικό κτλ. ) που μας οδηγούν στην φτώχεια και την εξαθλίωση το Σ.Ε.Λ.Μ.Α. καλεί κάθε εργαζόμενο, συνδικαλιστή και Σωματείο που θέλει να συντονιστεί στον αγώνα για να μην περάσουν οι νέες μειώσεις που φέρνει το ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, σε ανοιχτή σύσκεψη – συνέλευση την Πέμπτη 10/01/2013 και ώρα 15:00 στο χώρο του αμαξοστασίου των Σεπολίων.
Τώρα είναι η ώρα να παλέψουμε. Μην χάνουμε τον χρόνο με δήθεν ″υποσχέσεις″ που έχουν στόχο να τελειώσει ο μήνας και να γίνουν οι νέες μειώσεις των μισθών μας και να εφαρμοστεί το μνημόνιο σ’ όλους τους χώρους.
Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου