Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ Καμαρινόπουλο


Σε σύληψη του προέδρου της ΕΤΕΡ προχώρησε η αστυνομία του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι. Είχε προηγηθεί το πρωί η σύληψη του ηχολήπτη βάρδιας που ήταν προσωπικό ασφαλείας στο Κανάλι 1 του Πειραιά,  κατόπιν εντολής του Δημάρχου Μιχαλολιάκου, και του διευθυντή του σταθμού.
Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ)  έχει ξεκινήσει απο τις 3 Δεκέμβρη  22ήμερη απεργία  στο κανάλι 1 του Πειραιά για την καταβολή των δεδουλευμένων των τελευταίων 5 μηνών, και το σταμάτημα των απειλών για απολύσεις των τεχνικών.
Αντί να συμμορφωθεί ο Δήμαρχος έστειλε την αστυνομία να συλλάβει τον ηχολήπτη που έκανε την βάρδια του σαν προσωπικό ασφαλείας.
Εγινε αμέσως κινητοποίηση της ΕΤΕΡ, συναδέλφων απο την Συνάντηση Εργατικής Αντίστασης απο τον Πειραιά, καθώς και του δημοτικού συμβούλου (με την Ανταρσια στο Λιμάνι) Θ. Διαβολάκη.
Ο ηχολήπτης αφέθηκε ελεύθερος αλλά το μεσημέρι η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο της ΕΤΕΡ, Δ. Καμαρινόπουλο, μετά απο μύνηση που έκανε η εργοδοσία σαν απάντηση στην μύνηση της ΕΤΕΡ. Ο Δ. Καμαρινόπουλος κρατείται για να πάει για αυτόφορο την Δευτέρα.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. 
Να σταματήσει η δίωξη του Δ Καμαρινόπουλου
Νίκη στον αγώνα της ΕΤΕΡ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου