Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Τ.


Φωτογραφίες απο την πανελλαδική συγκέντρωση καιδιαδήλωση που πραγματοποίησηαν την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενάντια στο ξεπούλημα του που μεθοδεύει η τρικοματική συγκευβέρνηση.
Πανω απο 2000 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην συγκέντρωση ενώ σε όλη την Ελλάδα όλα τα καταστήματα και οι κεντρικές υπηρεσίες παρέμειναν κλειστά χωρίς ούτε έναν απεργοσπάστη.
  Σ’ όλη τη διάρκεια της πορείας οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα: «Κάτω τα χέρια από το ΤΤ!», «Αγώνας, ρήξη, ανατροπή – το ΤΤ δεν θα πουληθεί!», κ.α. Συμμετείχαν αντιπροσωπίες απ’ όλη την Ελλάδα.

Έξω από το Υπουργείο Οικονομίας στην πλατεία Συντάγματος οι εργαζόμενοι στο ΤΤ φώναξαν «Αυτό, αυτό είναι σωστό – Στουρνάρας και Προβόπουλος στον Κορυδαλλό!».   
Η Ομοσπονδία Τραπεζικών ΟΤΟΕ με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα ηθική υποστήριξη στους εργαζόμενους του ΤΤ χωρίς να καλέσει απεργιακή κινητοποίηση. Έτσι οι εργαζόμενοι στο ΤΤ βρέθηκαν να αγωνίζονται μόνοι τους – όπως οι συνάδελφοί τους στην Αγροτική Τράπεζα τον περασμένο Αύγουστο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου